Bloggtorka!!

Ja, jag kommer inte att skriva på ett tag nu, har lixom inget att skriva OM...

Puss&Kram


MATILDA!! :)<3


              pic: Matilda som liten<3

Mulen dag...

Ja, jag vaknade av att det regnade så in i vassen! Det är en väldigt mulen och tråkig dag idag. Fast snart kommer matilda hit! :) Vi ska sova här ikväll. Det ska bli rikting kul!<3 Nu sitter jag och ser på tv, har bara tråkigt...

Puss&Kram

      
 pic: tråkig och regnig dag...

God kväll!

Idag var det cykel-dag i skolan. Så nu har jag fett ont i foten igen!! Sen var jag på utvecklings-samtal. Fick alla godkänt på nationella proven! :) Och jag fick även alla rätt på dom flesta prov. Jippie! :D Nu ska jag gå och göra något, är uttråkad...

 <---My bike


Puss&Kram

jaa..

Jag har lixom inte orkat blogga så mycket nu. Jag har tänkt på det i typ 3 dagar. Ja, jag har tagit bort kryckorna och kan gå på foten ganska normalt. Nä, nu ska jag gå upp och hjälpa till med maten :)

Puss&Kram

Torsdag

Idag har jag vart i skolan då :) Längtar till sommar lovet!! Ska bli så himla skönt!<3 Nu sitter jag och ser på 'Stockholm
Arlanda'. Men idag har det vart en tråkig dag... Så jag har inte mycket att skriva om.
Nu ska jag göra läxan.

Puss&Kram

 Sara<3

Älskar dej <3



  pic: Matilda Bästavän<3

Bilder.









photofunia.com

Kryckor...

så nu hoppar man på kryckor igen. Jag var och kollade min fot idag och det var något med ledbanden och närverna. Det gör as ont!! Fick foten lindad och fick lite värktabletter mot det onda. Nu känns det ganska skönt faktiskt... ( när jag inte rör på foten.) Idag såg jag på musikalen Alinde och speldosan. Minisyster spelade ballerina. Dom var jätte duktinga :)

Puss&Kram

Ojdå :0

Ja, jag orkade inte blogga något igår. Men matilda åkte hem vid 5 på dagen. När vi vaknade såg vi på skräck film och åt frukost framför TV:n, sen var vi ute och hoppade och blåste såpbubblor :P Det var jätte kul!! Tills matilda la sig i fågelskit!!
hahaha, jag skrattade så jag grät! Sen kom jag på att hon hade min tröja på sej.. :0 Hahaah, snacka om otur va?
Ja, och idag har jag vart i skolan och det var historiens segaste dag! Asså det var helt sjukt tråkigt! :S
Jag har typ brutit foten eller något, det gör så jävla ont!! Jag kan inte gå, hoppar runt på ett ben :P
Nu sitter jag och ser på Sex and the city. Det är apa bra! Har ni sett filmen förresten?? Sex and the city the movie. Den e sjukt bra den med! Nä, nu får det vara färdig bloggat :)

Puss&Kram



Matildur!!

Sover över med bästavän Matilda ikväll:) Ska bli mysiigt<3 Idag var jag i södervärns-hallen med giirlsen och spelade innebandy. Det var ganska kul:) Och nu ligger jag och Matilda på mitt rum och pratar lite. Ikväll blir det grillat till mat. Mumms!!:) Nu ska jag dra.

Puss&Kram

  viii<3

Vad tycker ni om Robinson 2009??

Vem ska vinna? Själv hejar jag åp Jarmo. Han är ju siper cool! :)
Sitter och ser på det nu. Jarmo åt just en levande krabba bara sådär!! Fy  vad äckligt!! :P
 Hela gänget!
 Min absoluta favorit, hahaha!


Puss&Kram

Lördag.

snörvel, host host, snörvel. Ja, jag tror att dom orden talar för sej själva när det gäller förkylnings-fronten.
Idag har jag vart vid x-huset hela dagen. Det var några matcher mot några lag från fastlandet och gotland som spelade.
Jag spelade bara en match för jag kunde knappt andas för att jag var så förkyld... När jag kom hem tog jag ett bad och läste en bok. och nu sitter jag här. Vi ser på Big Momma's hous 2. Den e kul :)

Puss&Kram


hostig dag .

Har så jäkla ont i halsen!! Hostar typ 20 gånger i minuten :O Och ja, förkylningen har alltså blivit värre...
Nu sitter jag och ser på Grey's anantomy. Det är sjukt bra!! Jag ser på det varje dag typ.. :) Och idag har det vart bara en vanlig dag i skolan. Matte, engelska, SO, SV och så idrott. Vi fick vara ute i solskenet och spela brännboll. Det är ganska kul! Nä, nu ska jag titta vidare på programmet!


Puss&Kram

jävla huvud!

Måste det göra så ont?? Jag åkte hem ifrån skolan idag för mitt huvud gör så himla ont! Det dunkar och allt bara snurrar runt runt :s Nu ligger jag återigen i soffan med filten över mej. Fryser som attan. Fy, jag hatar att vara sjuk! Nu ska jag passa på att sova lite och se om huvudet blir bättre. Och vet ni, jag håller på att bli förkyld!! Eller jag ÄR förkyld.... Halsen är inget bättre idag och hostar gör jag ju hela tiden. Fy, jag hatar att vara sjuk, HATAR DET!!

Puss&Kram

Sjuk...

Ja, idag stannade jag hemma från skolan. Har så jäkla ont i huvudet och halsen är helt öm. Jag kan typ inte prata!! :O
Nu ligger jag i soffan och ser på 'Våra värsta år' . Vi har bara 1,2,4 och 6 på Tvn!! Det var något fel på räkningen men hoppas att kanalerna kommer snart!! Jaja, iallafall så ska jag nog snart äta lite, fast jag känner mej illamående. Svininfluensa??:P Hahah, nej tror inte att det är det men det är inte kul att ligga hemma och må piss! Har tagit 2 tabletter men dom hjälper ju inte!! Åhh, nu orkar jag inte mer...

Puss&Kram

hahahaha!

Hahah, checka in den här videon! Josefine Bornebusch e så sjukt rolig när hon pratar på inandnig!!
HAHHAHAAHAHHAHAAHA!!!!:D

Tandläkaren.

Kom precis hem från tanläkaren. Hade inga hål eller något:D Men ska tillbaka i höst eftersom att det har vart snack om jag ska ha tandställning eller inte en längre tid. Och skolan idag... Ja den var så sjukt seg!! Har aldrig vart så trött förut!
Så nu ska jag bara vila en stund:)

Puss&Kram

Godnattinlägg.

Nu går jag och sussar:) Godnatt<3


Lyckad kväll!

Ja, kvällen blev väldigt lyckad faktiskt!! Vi kom precis hem och klockan är 02:01. Lite sent kanske? Det var väldigt trevligt med grillat och potatis:) Senare fick vi tårta eftersom att vi firade Christoffer :) Det var gott! Just nu ser jag på någon flum film på 4:an . Fattar inte riktigt poängen i filmen men endå ;) Snart ska jag krypa ner i sängen tror jag. Syster har hjälpt mej att göra om bloggen lite:) Vad tycks?? 

Puss&Kram

varm dag

Ja, idag har det vart varm ute! Känns som sommar :) Orkar inte skriva mycket för det är ju endå ingen som läser men...
idag har jag vart med bästavän Matilda. Ikväll ska vi ut till Brissund och grilla med Christoffer och familjerna :) Ska bli väldigt gott och kul! Christoffer fyller år på onsdag fast då är han i Sollentuna där han bor. Så vi firar honom idag. 17 år!! :) 

Puss&Kram



Matilda bästavän ♥

Jag hatar att städa!

fyy! Ska man bahöva städa sitt rum när man är ledig och kan umgås med familjen?? Jag tycker inte det!! Men det tycker tydligen mamma och pappa... Dom tvingade mej att städa mitt rum och mini-syster fick sitta vid dator fast att hon har minst lika stökigt som jag!! Men du är jag iallafall klar... Det är värkligen piss tråkigt att städa, eller hur??
Och nu till igår, glömde att lägga in något om hur det blev på kvällen. Det blev bestämt att vi skulle äta med dom där försläjarna endå. Så vi åkte för att möta dom på hotellet:) Det visade sej att vara en riktigt trevlig familj med 2 döttrar i minisysters och min ålder :) Det blev en lyckad kväll på munken och sen gick vi tillbaka till hotellet och där satt vi säkert
1-2 timmar och pratade om allt möjligt. Klockan var runt 1 när jag kom i säng. och imorse vaknade jag kvart över 8 :)
Och ja, sen var det städning som gällde.. nu ska jag gå och mata sköldpaddorna :)

Puss&Kram

RSS 2.0