Någon som har ett tips?

Jo det är såhär, Jag har tänkt skaffa hårförlängning ett tag men hittar ingen som passar mej. Har ni kankse tips på någon bra sida eller har någon rentav en hårfölängning som jag skulle kunna köpa? Den ska vara rak och ljusblond. Tror att jag vill ha 45 cm långt, men tipsa gjärna om ni har längre ändå. Det måste vara clip-on och det skulle vara bra om det är clip-on magic. Men det går lika bra båda :)  Äkta hår eller syntet i bra kvallité vore också bra.

Hahha, ni kanske tycker att jag är oförskämd som frågar allt det här men jag vill bara ha lite tips :)
Tack på förhand och ha en bra kväll!

Puss&Kram

Längtar tillbaka...

Just nu tänker jag på hur otroligt mysikt vi hade det i Thailand och hur mycket jag längtar tillbaka!


En av poolerna på hotellet. Här var vi på eftermiddagarna efter stranden.


Stranden vid hotellet. Den är mycket finare än på kortet!


Ap-berget och stranden Blue Wave.


En annan strand längre bort. HuaHin Beach tror jag den hette.

Nä, nu får det räcka för idag. Kanske uppdaterar lite senare.

Puss&Kram


Trodde aldrig att jag skulle säga det här men..

.. måste det vara så varmt varje dag?! Asså jag tror jag dööör!! På förmiddagen kollade jag på termometern och då var det 32° inne och 33° ute. Och då överdriver jag inte! Shit, jag orkar inte mer! Tänk att ha en stor pool att svalka sej i nu!
Nä fy, nu måste jag ut!!

Puss&Kram


Fejkar Jackson?

Okej, nu känns det lite sjukt. Såg just en video på Michael Jackson när dom flyttade honom i helikopter till obdutionen när han har dödsförklarats, men det ser ut som om liksäcken rör på sej där inne! Helt sjukt! Det kan ju vara vinkeln men det ser inte ut som det. Men varför skulle han fejka? Han hade ju spelningar i Juli som ett avslut på kariären. Då kan man väll bara inte gå och fejka död? Men vi får väll se vad som händer, det kommer säkert fram snart om han är död eller inte.

Puss&Kram



http://www.aftonbladet.se/webbtv/noje/article5447370.ab

 

Kvällen.

Vi kom nyss hem. Vi har vart och ätit nere på Rotundan på Kneippbyn. Det var gott men nu är jag as mätt! Vi har ätit smultron från Tofta och nu siter vi och ser på Beck- 'Mannen utan ansikte'. Den verkar rätt bra :) Nä, nu börjar det igen!

Puss&Kram

Hetta!!

Mätaren står på 33,1° och jag vill ha glass!!!!





Vad är det med vädret igentligen?

Solen gassar på altanen och mätaren står på 27,9 °. Det är hur varmt som helst idag oxå! Just nu vill jag ha glass! Kanske drar till hamnen senare. Idag är jag barnvakt åt minisyster och så har jag ju izza oxå. Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva...  Vi hörs senare :)

Puss&Kram 


soliga söndag

Hej!
Just nu sitter jag ute i solen och myser, tar hand om lilltjejen och drömmer om jordgubbar och iskall cola..
Senare idag ska jag till min kusin Elmer som fyllde 8 i fredags, GRATTIS!!

I vecka som kommer ska jag ta hand om henne helt själv, izza alltså. Hoppas det kommer gå bra.. men vi får se :) Fortsätt läsa min blogg & ha en bra söndag :) 

Pussar

Myskväll med jordgubbar.

Ikväll blir det bara vi systrar hemma. Vi gjorde tacos förut och snart ska vi mysa framför TV:n med jordgubbar och choklad. Mumms! Idag har jag passat lillskruttan igen då syster var borta som igår. Gick ju bra :) Det har vart sjukt varmt idag oxå! Fattar inte vad det är med vädret nu? Jaja, man får väll ta vara på solen nu när den är här. Snart blir det säkert regn och trist... Nu ska jag göra iordning jordgubbarna och plocka av matbordet. Izza har precis somnat så nu lär det bli lungt ett tag!

Puss&Kram


En härlig bild på jorgubbar, gotlänska dessutom!

Choklad är det bästa som finns!


Varm dag med mycket bus!

Ja, idag är det varmare än någonsin känns det som! Skulle igentligen vilja åka till stranden eller iallafall lagt mej på altanen och solat lite men lillskrutten behöver mycket passning. Har vart hemma med henne själv idag så det har vart mycket lek och bus! Ikväll ska jag iallafall gå på Oleary´s med tjejerna. Det kommer bli mysigt och även kul! I natt sov jag över med bästavän Matilda :) Vi såg på Walander- Hämden. Den var skit läskig! Jag personligen tycker ju inte att Walander är läskigt i vanliga fall, men nu var det annat! Vi satt med kuddar och filtar och blundade! Sjukt läskigt! Men den var väldigt bra faktiskt, bättre än väntat.
Nu måste jag avsluta skrivandet, lillan hämtar skor som hon biter på så nu ska jag se om hon kanske kan sova lite.

Puss&Kram

Midsommar med Izza!

Här kommer dom efterlängtade bilderna på den lilla krabaten!


Izza sover i min famn. 

Jag gjorde en liten krans till henne. Visst blev hon söt?

Världens finaste tjej! 

Jag gjorde min egna krans jag, blev ganska nöjd.

Och slutligen en bild på mej och Izza!

Ha en bra midsommar!

Nu ni!

Nu är det sommarlov igen! Har inte kunnat blogga för internet har inte funkat. Det är väldigt skönt att skolan är slut, speciellt för att man kan sova hur länge man vill! Och det har jag saknat kan jag ju säga! Men sovmorgonen blir inte så som jag hade tänkt för vi har nämligen fått hem lilla Izza! Hon är en 10 veckor gammal Jack Russel valp som älskar att bli kliad på magen och vara ute. Just nu ligger hon här vid mina fötter och sover lungt. Hon är väldigt lugn men sammtidigt väldigt busig! Hon är iallafall världens finaste och snällaste hund! Och av någon anledning älskar hon våran matta i vardagsrummet. Den är fluffig och mjuk så där spenderar hon mycket av sin tid. Hon sover alltid där under soffbordet och bär alla sina leksaker dit. Det är hennes lilla område där hon alltid håller till. Jag lägger nog upp en bild på sötnosen senare någon dag. Nu ska jag gå och natta henne. Sovgott!

Puss&Kram

Chad Michael Murray



Är han inte för snygg? Gud helt underbar!!<3

Puss&Kram

tillbaka!

Ja, nu är jag på banan igen! Har vart lite hängig den senaste tiden... Nu är det bara 4 dagar kvar tills vi slutar skolan!! :)
Ska bli så himla skönt med sommarlov!! Fast just nu ser det inte så lovande ut när det gäller vädret. Det regnar och är helt totalt mulet, inte en lite solstrimma finns på himlen! Ja, man kan ju bara hoppas att vädret vänder. Nu är jag iallafall nästan klar med min outfit till skolavslutningen! Hatar att vara sent ute! Men nu är det snart klar, bara lite smycken saknas. Men det går nog snabbt att fixa! Det blir en vit klänning från Lindex och vita ballerinaskor med klack från DinSko:

Tunika Vit DS_242680_A.tifDS_242680_B.tif

                                                                        Klänning: Lindex 249 :-
                                                                           Skor: DinSko 349 :-
  

Ska ha en sjal eller något över om det blir lite kyligt. Sen ska jag locka håret :) Så, vad tror ni? 

Puss&Kram

RSS 2.0